Onderhoud & Beheer

Server, computer, laptop, printer, tablet en smartphone; uw bedrijf is er van afhankelijk. Beheer en onderhoud staat garant voor probleemloos functioneren van uw systemen. Wij zorgen dat ‘het gewoon werkt’ en probleemloos blijft werken. Naast periodiek onderhoud en gewenste aanpassingen of uitbreidingen zijn wij ook altijd bereikbaar met onze Servicedesk.


Complete ICT dienstverlener met één aanspreekpunt

OkéIT Systeembeheer is de complete ICT dienstverlener voor het MKB, één aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde vragen, één totaalleverancier van ICT diensten. Naast systeembeheer zijn wij ook gespecialiseerd in het verzorgen van webhosting.


Backup

Wordt er dagelijks een backup van uw data gemaakt? Heeft u het bewijs dat de backup ook te gebruiken is? Wat als u per ongeluk een bestand verwijderd, hoeveel uren werk bent u maximaal kwijt als een backup moet worden teruggezet? Het is verstandig hier vooraf duidelijkheid in te hebben want achteraf bent u te laat.


Disaster Recovery

We hebben toch een backup? Als uw server door, brand, wateroverlast of diefstal niet meer werkt, hoe snel kan de situatie weer worden hersteld? Hoeveel uren werk bent u maximaal kwijt? Wij helpen u met het maken van een nood-plan zodat u weer snel operationeel bent na een calamiteit.


Systeembeheer is cruciaal om alle systemen goed te laten functioneren. Het is niet iets wat ‘even’ naast het gewone werk kan worden gedaan. Wij zijn gespecialiseerd in het beheren van systemen in het MKB.